Leer beter communiceren
En bereik het beste resultaat voor jou en jouw team!

Jij bent zelf de regisseur van jouw leven 


Zo begon het voor mij...

Op een gegeven moment werd ik knorrig op mijn werk.


Jarenlang heb ik in de commerciële wereld werk gedaan. Erg leuk werk, maar het paste niet bij me. Ik bleef altijd lang bij een werkgever, omdat ik vooral mijn collega’s heel leuk vond, maar niet per se het werk.

Dat ging op een gegeven moment wringen, en soms werd ik knorrig op mijn werk. Ik kon bijvoorbeeld héél slecht tegen de snelle jongens van de sales. 

Die dan ‘ff’ snel iets bij mij wilden regelen, ‘ff’ snel een rapportage van me wilden krijgen, en dus naar mijn bureau sprintten, terwijl ik net middenin een onderzoek zat voor een andere prioriteit. Ik kon dan best boos worden en niet op een correcte manier zeggen dat ik nu geen tijd had. En wat doen collega’s dan? Dan jagen ze je nog meer op de kast.


Mijn werkgever bood mij daarom coachingsessies aan bij een zeer goede NLP-coach. Door de gesprekken en interventies, leerde ik niet alleen beter feedback geven. Maar ik leerde ook beter naar mezelf te luisteren. Pas toen begreep ik dat ik niet deed wat ik echt wilde doen. En kwam het besef: “als je doet wat je deed, krijg je altijd wat je kreeg.” Daarom heb ik uiteindelijk de stap genomen om voor mezelf te beginnen.


Ik weet nu dat je je eigen succes zelf in de hand hebt en dat deel ik graag met jou. Als coach hoop ik je te helpen om meer kleur in je leven te krijgen. Meer vrijheid, rust, in het nu leven. Beter luisteren naar jezelf beïnvloedt niet alleen je inhoudelijke resultaten, maar ook je fysieke gezondheid.


Dus check voor jezelf: 

waarom doe ik iets? Word ik daar gelukkig van? Draagt het bij aan mijn groei? Kan ik eerlijk zijn over mijn gevoelens? Kan ik iemand aanspreken op zijn/haar gedrag?


Neem jezelf serieus en ga aan de slag want het maakt je leven lichter en bewuster.


Gesprekscoaching, communicatietrainingen en lifecoaching


Vanuit mijn NLP-achtergrond kunnen we de diepgaandere lagen en structuren onderzoeken van een probleemstrategie: een oud patroon dat niet meer effectief is.

Maar we kunnen ook meer theoretisch kijken naar wat er nodig is om te kunnen groeien als persoon.

Of letterlijk kijken welk gedrag er bij jou past binnen een bepaalde ‘uitdagende’ situatie, die jou verder helpt in jouw succes.

Dus, als je echt wil dat er iets verandert: neem contact met mij op en we kijken samen wat er nodig is. 


Opleidingen


  • Ik heb 2,5 jaar opleiding gehad aan NLP (Practitioner, Master, Multilevel) En blijf me ontwikkelen.
  • Verder heb ik een verdiepingsslag gemaakt door me te certificeren als DISC-trainer.
  • Ik heb 4 jaar de acteursopleiding gevolgd op de Theaterschool de Trap.

Heb je nog vragen? neem contact met mij op via onderstaand formulier.