Training

 

Nieuwe inzichten aanreiken, dat is wat ik als trainer kan bieden. 

Een ieder is op zijn of haar manier 'geprogrammeerd'. Alle ervaringen die je door de jaren meemaakt, maken wie je nu bent. Door je opvoeding, door je ouders, je vrienden, de school waar je heen ging, je werk, jij bent nu wie je bent. En laat ik voorop stellen: dat mag er zijn!

Je merkt waarschijnlijk ook, dat je soms niet ontvangt wat je zou willen. Je krijgt een groep niet in beweging, of een collega of vriend/vriendin, familielid begrijpt niet wat je bedoelt, doet niet wat je zou willen. Je handelt naar eigen inzicht en mogelijkheid, omdat je dat immers altijd zo doet. 

Als trainer help ik mee in het ontvangen van het gewenste resultaat. Ik leer je nieuwe inzichten te creëren, mensen met wie je communiceert op een andere manier te behandelen, dan je zelf gewend bent. 

Tijdens trainingen bied ik de ruimte om in een veilige omgeving dit te ontdekken. Waarom ontvang ik niet wat ik wil -> Wat kan ik doen, om te ontvangen wat ik wil? 

Om een training zo effectief mogelijk voor iedere deelnemer te laten zijn, zullen we aan het begin de doelen concreet maken. Omdat we dit aan het begin van de training doen, hebben we de ruimte om flexibel om te gaan met de training, zodat een ieder de ruimte heeft om nieuwe inzichten te krijgen. 


Neem voor vrijblijvende kennismaking contact op!